Galatasaray'da ayrılık! KAP'a bildirildi
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray'da Alexandru Cicaldau, Al Ittihad Kalba'ya kiralandı. Sarı-Kırmızılılar, transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Eski Galatasaraylı futbolcu Wilfried Zaha kulüp arıyor

Yüksel Yıldırım'dan hakkındaki paylaşıma flaş cevap: "Bu akşam kulübe gel"

Alvaro Arbeloa, eski takımına çelme takarak tarihe geçti!

Mauro Icardi bugün imzayı atıyor! İşte yeni takımı...

Okan Buruk'tan futbolcularına Kocaelispor uyarısı! "Bize ters geliyorlar"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Spor Toto Süper Lig'e şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray'da bir futbolcu ile yollar ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekip, transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
Cicaldau Birleşik Arap Emirlikleri'ne kiralandı
Galatasaray, Rumen orta sahası Alexandru Cicaldau ile yollarını ayırdı. Cimbom, 25 yaşındaki futbolcunun Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ittihad Kalba'ya kiralandığını açıkladı.
Kulüp açıkladı
Konuya ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Alexandru Cicâldău’nun 2022-23 sezonu sonuna kadar Kalba Union Football Club Co L.L.C'ye geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, kiralama süresi boyunca futbolcunun ücretleri Kalba Union Football Club Co L.L.C tarafından ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

6,5 milyon Euro'ya transfer edildi
Geçtiğimiz sezonun başında Romanya'nın Universitatea Craiova takımından 6,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Transfer edilen Cicaldau, Sarı-Kırmızılı forma ile 2021/22 sezonunda 43 maça çıktı. Görev aldığı karşılaşmalarda 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 25 yaşındaki orta saha 9 maçta ise sarı kart gördü.
