Transfer Haberleri | Inaki Pena, Galatasaray'a veda etti

23.05.2022 - 15:08 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 15:21

Süper Lig'de devre arası transfer döneminde Barcelona'dan Galatasaray'a kiralanan Inaki Pena, sarı kırmızılı kulübe ve taraftarlara veda etti. İşte detaylar

Transfer Haberleri | Inaki Pena, Galatasaray'a veda etti

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'dan ocak transfer döneminde yarım dönem kiralanan Inaki Pena, Galatasaray'dan ayrıldı. Genç file bekçisi yaptığı paylaşımda, taraftarlara ve kulübe teşekkür etti.

"Kendimi bir aslan olarak hissediyorum"

Inaki Pena kısa sürede gösterdiği performansla Sarı-Kırmızılı taraftarların sevgilisi olmuştu.

İşte Inaki Pena'nın yaptığı veda paylaşımı:

"Ali Sami Yen'de desteğinizi hissetmek ve bu renkleri temsil etmek bir zevkti. Sizden biri olarak kabul ettiğiniz için herkese teşekkür ederim, ilk günden beri kendimi bir aslan olarak hissediyorum. Gelecek için bol şans ve başarılar!" 

Barcelona, Pena'yı takımda tutacak

Öte yandan İspanya basınından Mundo Deportivo'nun haberine göre Barcelona, Inaki Pena'yı A takımda tutmak istiyor. Katalan devinde birçok kalecinin adı transferle anılsa da yönetim böyle bir transfer gerçekleştirmeyecek. Uzun süredir takımdan ayrılacağı konuşulan Neto'nun vedası gerçekleşirse Barcelona, Pena'yı Ter Stegen'in arkasında tutacak.

İlgini Çekebilir
Babel Galatasaray'a gözyaşlarıyla veda etti!
Habere Git

Inaki Pena'nın performansı

Galatasaray formasıyla 8 maçta görev yapan Inaki Pena performansıyla dikkat çekmişti. Pena özellikle UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Barcelona'ya karşı sergilediği performansla İspanya'da uzun süre konuşulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler