Galatasaray'da DeAndre Yedlin İle Yollar Ayrıldı

Akın Ungan
26.01.2022 - 20:18 | Son Güncellenme: 26.01.2022 - 20:41

Galatasaray, DeAndre Yedlin ile yollarını ayırdı. Oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği, resmi olarak duyuruldu. Kulüp, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'da DeAndre Yedlin İle Yollar Ayrıldı

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun devre arasında, Newcastle United'dan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki sağ bek DeAndre Yedlin ile yollarını ayırdı. İlk olarak 30 Aralık 2021 tarihinde, Ajansspor'un duyurduğu ayrılık hakkında açıklama yapıldı.

Teşekkür edildi

Kulübün resmi sosyal medya hesabından, emekleri için teşekkür edilen Yedlin'e, "Gösterdiğin mücadele ve takımımıza katkıların için teşekkürler Yedlin! Bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." mesajı verildi.

Yedlin'in Galatasaray karnesi

9 Temmuz 1993 doğumlu DeAndre Yedlin, ülkesi ABD'nin Crossfire takımında futbola başladı. Seattle Academy, Akron Zips, Seattle gibi takımlarda forma giyen sağ bek, İngiliz devi Tottenham'a transfer oldu. İngiltere'de Sunderland, Newcastle'da forma giyen Yedlin, 1 Şubat 2021'de Galatasaray'a geldi.

Bu sezon 24 karşılaşmada forma giyen tecrübeli futbolcu, gol veya asist katkısı sunamadı. Galatasaray kariyerinde 36 maçta görev alan Yedlin, 1'er gol ve asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray'da ilk ayrılık! Arabasını bile ülkesine yolladı
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler