Galatasaray'da ayrılık! Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a transfer oldu

29.08.2023 - 21:49 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 22:04

Galatasaray'ın orta sahası Fredrik Midtsjö'nün Pendikspor ile anlaştığı iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar'ın kazanacağı bonservis bedeli de açıklandı.

Galatasaray'da ayrılık! Fredrik Midtsjö, Pendikspor'a transfer oldu

Galatasaray'da Fredrik Midtsjö takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Trendyol Süper Lig'in yeni takımı Pendikspor'un Midtjö'yü kadrosuna kattığı iddia edildi.

Galatasaray'a yaklaşık 2 milyon Euro

Fanatik'in haberine göre Pendikspor, Fredrik Midtjö'nün transferi için Galatasaray'a 2 milyon Euro'ya yakın bonservis bedeli ödeyecek.

Cimbom 3.5 milyon Euro ödedi

Geçen sezonun başında AZ Alkmaar'dan Galatasaray'a transfer olan Fredrik Midtsjö için Sarı-Kırmızılı yönetim 3.5 milyon Euro ödemişti. Midtsjö, 2022/23 sezonunda 27 maçta görev aldı. 901 dakika sahada kalan Norveçli orta saha, 1 gol, 2 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
Cimbom, Fener'in unvanına da talip
Habere Git

Molde'de galibiyet golünü attı

Fredrik Midtsjö, bu sezon ise 3 maça çıktı. 30 yaşındaki futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçında Molde deplasmanında attığı son dakika golüyle takımına galibiyeti getirdi.

2025 yılına kadar sözleşmesi var

Galatasaray ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fredrik Midtsjö'nün Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler