Galatasaray’a veda etti, Süper Lig kulübüne imzayı attı!

09.06.2021 - 16:18 | Son Güncellenme: 09.06.2021 - 16:34

Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı takımdan ayrıldı. İşte tecrübeli sağ bekin transfer olduğu Süper Lig kulübü…

Galatasaray’a veda etti, Süper Lig kulübüne imzayı attı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayan Galatasaray’da vedalar başladı. Sarı-kırmızılı kulüpte teknik direktör Fatih Terim’in yanı sıra başta Arda Turan olmak üzere bazı futbolcuların da sözleşmesi bitmişti.

Ayrılığı sosyal medyadan açıkladı

Bu isimlerden biri olan Şener Özbayraklı, Cimbom’a veda etti. Tecrübeli futbolcu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Galatasaray’dan ayrıldığını duyurdu. Şener, Fenerbahçe’den geldiği sarı-kırmızılı takımda beklentileri karşılayamamış ve çoğu maçta yedek olarak kulübede kalmıştı.

 

Şener Özbayraklı Başakşehir'de

31 yaşındaki sağ bek bu sezon Galatasaray ile 14 maça çıktı. Takımına 2 asistle katkı veren Şener Özbayraklı bu vedanın hemen ardından Medipol Başakşehir'e imza attı. Turuncu-lacivertliler, futbolcu ile 2 yılık anlaşma yapıldığını açıkladı. 

Şener'in Galatasaray'a veda mesajı

“Değerli Galatasaray camiası; 2019 yılından bu yana gururla formasını taşıdığım Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmemin sona ermesinin ardından yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nasıl ki yeni maceralara atılmak futbolun doğasında varsa ayrılıklar da işimizin bir parçası. Ben de kariyerimde yeni bir sayfa açmanın her iki taraf için de daha doğru olacağına inanıyorum. 

Fatih Terim'e teşekkür etti

Parçalı forma ile sahada görev yaptığım her an terimin son damlasına kadar savaştım, elimden geleni vermeye çalıştım. Fakat veda vakti geldi çattı... Yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere tüm teknik ekibe, takım arkadaşlanma, idari kadroya ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim.”

Senin için hazırladığımız haberler