Hakim Ziyech'in menajeri ayrılık isteklerini Galatasaray yönetimine ilettiklerini açıkladı

02.01.2024 - 11:40 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 14:03

Sezon başında Galatasaray'a transferi büyük ses getiren Faslı yıldız Hakim Ziyech takımdan ayrılıyor. Ziyech isteğini sarı kırmızılı yönetime iletti. Detaylar haberimizde...

Hakim Ziyech'in menajeri ayrılık isteklerini Galatasaray yönetimine ilettiklerini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da sezon başında Premier Lig ekibi Chelsea'den kiralık olarak transfer edilen Hakim Ziyech'in menajerinden flaş bir açıklama geldi.

Tavrı rahatsızlık yaratmıştı

Sarı kırmızılı takımda sahaya çıktığı 14 maçta beklentilerin uzağında kalan, Adana Demirspor karşılaşması ve ertelenen Süper Kupa maçı öncesinde de ağrılarını öne sürerek oynamak istemeyen 30 yaşındaki yıldızın bu tutumu Galatasaray'da büyük rahatsız yaratmıştı.

Ziyech'in menajerinden flaş açıklama

Gazeteci Ayhan Şensoy'a açıklamalarda bulunanda Hakim Ziyech'in menajeri George Gardi, takımdan ayrılma isteklerini Galatasaray yönetimine ilettiklerini belirterek, "Ziyech için Galatasaray macerası güzel başlamıştı ancak iyi devam etmedi. Ayrılmak istediğimizi Galatasaray yönetimine ilettik. Galatasaray bize zorluk çıkarmayacak." ifadelerini kullandı.

14 maçta 4 gol, 2 asist

Faslı yıldız bu sezon sarı-kırmızılı formayı 14 kez giydi. Bu mücadelelerde ise 4 gol ve 2 asist üretti.

Roma istiyor iddiası

Devre arasında Galatasaray'dan ayrılması beklenen Hakim Ziyech'le Seriea ekibi Roma'nın ilgilendiği ileri sürülmüştü. İtalyan ekibinin Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ziyech için 5 ile 8 milyon Euro arasında bir bonservis teklifi hazırladığı iddia edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler