Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a dev sözleşme! Yeni maaşı...

07.09.2024 - 11:00 | Son Güncellenme: 07.09.2024 - 11:06

Galatasaray haberi: Galatasaray, 24 yaşındaki milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesinin uzatma kararı aldı. İşte Barış Alper Yılmaz'ın yeni maaşı...

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a dev sözleşme! Yeni maaşı...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, geçtiğimiz sezon yakaladığı çıkışla Avrupa'nın birçok takımının dikkatini çeken Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesinin uzatma kararı aldı. İşte detaylar...

Barış Alper Yılmaz kararı

Kadrosuna yeni takviyeler yapmak isteyen Galatasaray, bir yandan da gözünü iç transfere çevirdi. Sarı-Kırmızılı kulüp, bu yaz transfer döneminde birçok dev takımdan teklif alan Barış Alper Yılmaz ile sözleşme yenilemek istiyor.

5 yıllık sözleşme

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'a 5 yıllık yeni bir sözleşem teklif etmeye hazırlanıyor.

Yeni maaşı

Öte yandan haber detayında 24 yaşındaki yıldızın maaşına da ciddi bir zam yapılacağı kaydedildi. Buna göre Galatasaray'dan yıllık 10 milyon TL kazanan Barış'ın yeni sözleşmeyle birlikte 75 milyon TL kazanacağı ifade edildi.

Ayrıca 75 milyon TL'lik ücretin yerli futbolcular için tavan olacağının altı çizildi.

Alt ligden transfer oldu

Barış Alper Yılmaz, 2021-2022 sezonunda Keçiörengücü'nden, Galatasaray'a 2.1 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer oldu.

G.Saray performansı

Galatasaray formasıyla geçtiğimiz sezon büyük bir çıkışa imza atan Barış Alper, 55 maçta sahaya çıktı ve 7 kez ağları havalandırırken 12 kez de gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler