Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan rakibi Dursun Özbek'e davet

Orhan Gülek
03.06.2022 - 17:01 | Son Güncellenme: 03.06.2022 - 17:07

Galatasaray Kulübünün 11 Haziran'daki olağanüstü seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'i müzakereye davet etti.

Galatasaray'da başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan rakibi Dursun Özbek'e davet

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da tüm gözler 11 Haziran'da yapılacak başkanlık seçimine çevrildi. Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu, Sarı Kırmızılıların 39. başkanı olmak için yarışacak. Seçim öncesi her iki adayın cephesinden önemli hamleler gelmeye başladı. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

"Galatasaraylıları aydınlatmak arzumu paylaşmak istiyorum"

Hamamcıoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray'ın yakın geçmişini doğru tahlil etmek, güncel durumu eksiksiz anlamak ve kulübümüzün önündeki fırsatları, riskleri ve çözüm alternatiflerini birlikte değerlendirmek üzere 11 Haziran 2022 seçimleri öncesi iki başkan adayının GSTV'de karşılıklı olarak görüş, öneri ve yaklaşımlarını müzakere davetimi kulüp başkan adayı olarak Sayın Dursun Özbek'e teklif ediyor, dilediği tarihte karşılıklı gündemi ve geleceği konuşmak, Galatasaraylıları aydınlatmak arzumu paylaşmak istiyorum. Bu konuda kulübümüzün en yüksek ve bağımsız istişare kurulu olan divan kurulumuzun gerekli koordinasyon için inisiyatif almasını temenni ederim."

Galatasaray'da seçim ne zaman?

Galatasaray başkanlık seçimi için daha önce tarih değişikliği olmuştu. Kesin tarih belli oldu. İlk olarak 30 Nisan Cumartesi günü yapılması planlanan başkanlık seçimi 28 Mayıs Cumartesi gününe ertelenmiş, sonrasında ise bu tarihte de ertelemeye gidilmişti. Galatasaray’ın başkanlık seçimi için nihai tarih ise 11 Haziran 2022 olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler