Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek yetki isteyecek

06.07.2024 - 09:37 | Son Güncellenme: 06.07.2024 - 09:48

Galatasaray'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda Dursun Özbek ve yönetimi bugün üyelerden yetki isteyecek. İşte detaylar...

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek yetki isteyecek

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı bugün saat 10.00'da Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek. Toplantıda ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, üyelerden gayrimenkul projeleri ve genel taşınmazlar için yetki talep edecek. 

Özbek ve yönetimi karar alabilir

Galatasaray'da; Florya Metin Oktay Tesisleri, Mecidiyeköy binası ve Ali Sami Yen Spor Kompleksi gibi taşınmazlardaki faaliyetler ve diğer işlemler için bugün oylama yapılacak. Oylamada Dursun Özbek'e yetki verilmesi durumunda Özbek başkanlığındaki yönetim taşınmazlar için karar alabilecek. 

Yetki ne kadarlık olacak?

Dursun Özbek ve yönetimi bugünkü toplantıda üyelerden Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi, Galatasaray Adası, Mecidiyeköy binası, Kemerburgaz’da inşaatı devam eden yeni kamp tesisleri, Ali Sami Yen Spor Kompleksi, Büyükçekmece arazisi, Kalamış Tesisleri, Burhan Felek Ergun Gürsoy Yüzme Havuzu, Maslak Nevzat Özgörkey Binicilik Tesisleri, Beyoğlu Hasnun Galip Binası ve Küçükçekmece kürek tesislerinde faaliyetlerin yürütülmesi, ilgili hukuki işlem ve tasarrufların gerçekleştirilmesi bakımından 31 Mayıs 2026 tarihine kadar yetki verilmesini isteyecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Florya'da sürdürüyor
Habere Git

Erden Timur da toplantıya katılabilir

Skorer tarafından aktarılan bilgilere göre Galatasaray'ın bugünkü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda eski Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un konuşma yapabileceği de aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler