Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Adayların listelerinde kimler var?

Akın Ungan
10.06.2022 - 10:49 | Son Güncellenme: 10.06.2022 - 10:56

Galatasaray Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurulu ne zaman yapılacak? Başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun listelerinde kimler var?

Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Adayların listelerinde kimler var?

Galatasaray camiası, Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi ile seçim sürecine girdi. Peki Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adaylarından Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu'nun yönetim listelerinde kimler var?

Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?

Sarı-kırmızılı kulübün 103. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, 11 Haziran Cumartesi günü, Galatasaray Lisesi'nde saat 10.00'da başlayacak. Genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere geçilecek.

Genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip 8 bin 862 üyenin sandık başına gidebileceği duyuruldu. Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi'nde 24 sandık kurulacak ve saat 15.00'te oy kullanma işlemi sona erecek.

Başkanlık için 2 aday

Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda, Dursun Özbek ile Eşref Hamamcıoğlu başkanlık yarışı verecek. Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Eşref Hamamcıoğlu için de sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

Adayların listeleri

Başkan adaylarının yönetim kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle:

Dursun Özbek'in listesinde kimler var?

  • Asıl: Metin Öztürk, Niyazi Yelkencioğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Rıza Tevfik Morova, Eray Yazgan, Levent Yaz, Cemal Özgörkey, İsmail Sarıkaya, Mehmet Cibara, Dikran Gülmezgil
  • Yedek: Can Natan, Emir Aral, Cansu Ak, Tanur Lara Yılmaz, Cem Soylu

Eşref Hamamcıoğlu'nun listesinde kimler var?

  • Asıl: Osman Kocaman, Murat Özer, Boğaç Göncü, Sadık Burçin Tunçel, Mehmet Emre Mısırlı, Levent Apaydın, Nizam Hışım, Cevat Genç, Utku Dönmez, Murat Karaman
  • Yedek: Ender Merter, Abdullah Metin Tutçuoğlu, Namık Kemal Martı, Suat Sarı, Kaan Artukoğlu
Senin için hazırladığımız haberler