Galatasaray, Batshuayi sonrası yeni transferde imza aşamasında: 5 mevkide forma giyiyor

Aleyna Gürgen
02.07.2024 - 09:23 | Son Güncellenme: 02.07.2024 - 09:34

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Fenerbahçe'den ayrılan Michy Batshuayi'yi renklerine katmıştı. Galatasaray yeni transferde imza aşamasında.

Galatasaray, Batshuayi sonrası yeni transferde imza aşamasında: 5 mevkide forma giyiyor

Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak  Michy Batshuayi transferi ile gündeme gelen Aslan'ın Faslı futbolcu Aimen Moueffek'in transferinde imza aşamasına geldiği iddia edildi. 

Galatasaray transferde imza aşamasında

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray Faslı futbolcu Aimen Moueffek ile imza aşamasına geldi. Fransa'da St. Etienne ile sözleşmesi sona eren Moueffek çok yönlü perfromansı ile de dikkat çekiyor. 

5 farklı mevkide forma giydi

Galatasaray'ın transferde imza aşamasına geldiği Faslı futbolcu Moueffek geçen sezon merkez orta saha, on numara, ön libero, sağ bek ve orta sahanın sağında olmak üzere 5 farklı mevkide ter döktü.

İlgini Çekebilir
Kimse bunu beklemiyordu! Galatasaray'da şaşırtan Hakim Ziyech kararı...
Habere Git

9 kulübün daha transfer listesinde

Haberde aktarılan bilgilere göre Galatasaray, Aimen Moueffek'in transferi için az miktarda bir imza parası da ödeyecek. İddialara göre Aslan dışında 9 farklı kulüp daha 23 yaşındaki futbolcunun peşinde. 

Moueffek'in geçen sezonki performansı

Aimen Moueffek geçtiğimiz sezon St. Etienne için 38 maça çıkıp 2120 dakika sahada kaldı ve 4 gol, 2 asistlik skor katkısı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler