Galatasaray'a Beşiktaş Maç Öncesi Sarı Kart Sınırı Tehlikesi

Ali Bozkurt
21.04.2023 - 11:36 | Son Güncellenme: 21.04.2023 - 11:42

Süper Lig'in lideri Galatasaray'da Karagümrük maçı öncesi sarı kart sınırı uyarısı geldi. Icardi, Kerem Aktüroğlu, Sacha Boey ve Oliveira, Beşiktaş maçı tehlikesi yaşıyor. Detaylar...

Galatasaray'a Beşiktaş Maç Öncesi Sarı Kart Sınırı Tehlikesi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi sarı kart sınırında yer alan isimlere teknik ekipten uyarı geldi. Fatih Karagümrük maçında Sacha Boey, .Kerem Aktürkoğlu, Sergio Oliveira ve ve Mauro Icardi sarı kart görmesi halinde derbide olmayacak. Detaylar...

Galatasaray'da sarı kart sınırında olan isimler belli oldu

Galatasaray’da Mauro Icardi, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey ve Sergio Oliveira sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Fatih Karagümrük maçında sarı kart görmeleri halinde Beşiktaş derbisinde takımını yanlız bırakacaklar. 

Okan Buruk, erken değişiklik yapmayı düşünüyor

Teknik Direktör Okan Buruk oyuncuları uyarırken, Fatih Karagümrük maçını da erken koparmanın planlarını yapıyor. Galatasaray, galibiyeti sağlama aldıktan sonra Okan Buruk, sınırdaki isimleri koruma amaçlı oyundan almayı planlıyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti! Erden Timur...
Habere Git

Sacha Boey'e teklifler geliyor

Satışından 15 milyon Euro'ya yakın gelir beklenen Sacha Boey, "Galatasaray'a kariyerim boyunca kalmak için gitmedim. Daha iyi geri dönebilmek için gittim. Sıçrama tahtası gibi bir şey… Fransa Milli Takımı gelecek sezon oynayacağım lige bağlı" diyerek ayrılabileceğini açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler