Marcao'yu transfer eden Sevilla, şimdi de Nelsson için Galatasaray'ın kapısında

04.08.2022 - 10:06 | Son Güncellenme: 04.08.2022 - 10:29

Süper Lig'in açılış haftasında 7 Ağustos pazar günü Antalyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray'da beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Detaylar haberimizde...

Marcao'yu transfer eden Sevilla, şimdi de Nelsson için Galatasaray'ın kapısında

Galatasaray'dan Brezilyalı stoper Marcao'yu bonuslarla birlikte 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığından kadrosuna katan ve 5 yıllık sözleşme imzalayan İspanyol ekibi Sevilla, bu kez de Aslan'ın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson için resmi transfer görüşmelerini başlatıyor.

Sevilla iki stoperini kaybetti

Transfer döneminin başında Diego Carlos, Aston Villa'nın yolunu tutarken Barcelona ise uzun süredir çabaladığı Jules Kounde transferini resmen bitirdi. Katalan ekibinden yapılan açıklamada Jules Kounde transferi için Sevilla ile anlaşma sağlandığı açıklandı. Barça, bu transfer için Sevilla'ya 50 milyon euro ve bazı bonuslarla beraber 5 milyon euro ödeyecek. Fransız oyuncu ise 5 yıllık sözleşmeye imza atacak.

Nelsson için resmi teklif yapacaklar

Bu gelişmelerin ardından Sevilla, kadrosuna bir stoper takviyesi daha yapmak için rotasını yine Galatasaray'a çevirdi. İspanyol basınında yer alan habelere göre, Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin transfer listesindeki savunma oyuncularının başına Nelsson ismini yazdığı ifade edilirken, Sevilla'nın bu transfer için resmi hamleyi yapacağı aktarıldı.

İlgini Çekebilir
İngilizler'den Galatasaray'a kötü haber! Torreira...
Habere Git

Serbest kalma bedeli 23 milyon Euro

Haberde; piyasa değeri 12 milyon euro civarı olan Nelsson'un Sevilla için pahalı bir transfer olacağının altı çizildi. Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Kopenhag'tan 7 milyon euroya kadrosuna kattığı yıldız stoperin serbest kalma bedeli ise 23 milyon euro! 23 yaşındaki Danimarkalı stoper, sarı kırmızılı formayla tüm kulvarlarda 48 maçta görev alırken, 1 de gol kaydetti.

Galatasaray'ın alt limiti 20 milyon Euro

Marcao'nun ardından Nelsson'u kaybetmek istemeyen Galatasaray, yıldız oyuncu için 20 milyon Euro'nun altındaki teklifleri kabul etmeyecek. 

Senin için hazırladığımız haberler