Galatasaray’da bir ayrılık kapıda! Muslera detayı...

06.10.2020 - 08:49 | Son Güncellenme: 06.10.2020 - 08:53

Son dakika haberleri... Transfer döneminin son gününde transfer yapmayarak tepki çeken Galatasaray, satış anlamında hâlâ hamle yapabilir. Muslera'nın lisansı çıkınca akıllara satış konusu geldi. Ryan Babel takımdan gidecek mi? İşte detaylar...

Galatasaray’da bir ayrılık kapıda! Muslera detayı...

Galatasaray dün Valentine Ozornwafor’un lisansını çıkarıp, toplam yabancı sayısı 15’e çıkınca Fernando Muslera’yı devre dışı bırakmak zorunda kalmıştı. Fakat sonradan sakatlığı devam eden Uruguaylı file bekçisinin de lisansı çıkarıldı.

Gözler satışta

Sarı-kırmızılılar şimdi 48 saat içerisinde kesin kadroyu TFF’ye bildirmek ve 14 yabancı oyuncu bildirmek durumunda. Yönetimden son dakika Muslera hamlesi gelince gözler satışa çevrildi. 

Ryan Babel gidebilir

Akıllara öncelikle bugün Ryan Babel’in Hollanda’dan bir takıma gönderilme ihtimali geldi. Hollanda’da transfer tahtası bugün kapanacak.

Öte yandan Galatasaray Medya Birimi’nden lisans konusuyla ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Transfer döneminin bitmesinin ardından yabancı oyuncu lisanslarınların çıkarılması veya dondurulması ile alakalı yanlış bilgiler yayılıyor. Son bildirim 48 saat içinde yapılıyor. Şu anda 15 yabancı oyuncumuzun lisans bilgileri TFF’nin internet sitesinde görülebiliyor. Son bildirimin ardından 14 oyuncuya inecek. Dünden bu yana, herhangi bir oyuncunun lisansının dondurulması veya sonra yeniden çıkarılması gibi bir durum oluşmadı” ifadeleri kullanıldı.

 

Senin için hazırladığımız haberler