Galatasaray'da bir ismin daha bileti kesildi!

18.03.2020 - 09:56 | Son Güncellenme: 18.03.2020 - 10:01

Galatasaray, şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı-kırmızılılar bir taraftan da gelecek sezon için planlama yapıyor. Takımdan ayrılacak futbolcular listesinde Şener Özbayraklı var mı? Şener Özbayraklı'nın maliyeti ne kadar?

Galatasaray'da bir ismin daha bileti kesildi!

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da bir taraftan gelecek sezon için çalışmalar da devam ediyor. Bazı isimlerle yollar ayrılacak. Galatasaray'da Şener Özbayraklı ile yollar ayrılacak mı? Son gelişmeler haberde...

Şener, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra transfer edilmişti

Galatasaray sezon başında ezeli rakibi Fenerbahçe'den ayrılan Şener'i transfer ederek sürprize imza atmıştı.

Galatasaray'da sakatlıklar sebebiyle 5 maçta oynayabildi

Fenerbahçe'den bedelsiz olarak transfer edilen milli futbolcu geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle ligde sadece 5 maçta forma giyebildi.

Fatih Terim'in raporu sonrası yollar ayrılacak

Skorer'de yer alan habere göre; Fatih Terim'in raporunun ardından sezon sonu Şener ile yollar ayrılmasına karar verildiği ifade ediliyor.

Galatasaray'da gözden çıkarılan isimler belirlendi

Tecrübeli teknik adam gözden çıkarılan isimleri belirlediği, gelecek sezon kadrosunda bu isimlerinden yer almayacağı belirtildi.

Şener Özbayraklı'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Şener Özbayraklı, bu sezon için 6 milyon TL sabit transfer ücreti elde edecek. Futbolcuya gelecek sezon için ise 7 milyon TL ödeneceği açıklanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler