Galatasaray'da bir istifa daha!

Akın Ungan
16.12.2021 - 18:32 | Son Güncellenme: 17.12.2021 - 08:50

Son dakika | Galatasaray'da istifalar devam ediyor! Galatasaray SK Genel Sekreteri Şükrü Köksal Ünlü, görevinden istifa etti.

Galatasaray'da bir istifa daha!

AJANSSPOR - ÖZEL HABER

Divan Kurulu öncesi yapılan toplantının ardından başkan yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etmişti. Bugün de Köksal Ünsal yönetim kurulu toplantısında istifasını resmen verdi. 

Galatasaray SK Başkan vekili Rezan Epözdemir'in istifasının ardından kulübün genel sekreteri Köksal Ünlü, istifasını yönetime sundu. Galatasaray'da istifalar devam ediyor. 

İŞTE KÖKSAL ÜNLÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Şükrü Köksal Ünlü kimdir?

Şükrü Köksal Ünlü, 1966 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ünlü, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi İngiliz Filolojisi bölümünde eğitimini tamamlamıştır. DD Dış Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini halen yapmaktadır.
 

Öte yandan Yeşim Somer evli olan Ünlü, Yeşilçam oyuncusu Önder Somer’in damadıdır. Birçok STK ve dernekte üyeliği bulunmaktadır. Aynı zamanda lüks marka distribütörlük, işletme ve mağazacılık yönetiminde faaliyetler göstermektedir. Ve bu sektörde yaklaşık 30 yıllık deneyime sahiptir. İsviçre Ticaret Odası, Denetleme Kurulu ve Moda Deniz Kulübü Disiplin Kurulu üyelikleri bulunuyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler