Galatasaray'da Burak Elmas dev maçlarda 1 kez sevinebildi!

11.04.2022 - 11:38 | Son Güncellenme: 11.04.2022 - 11:53

Galatasaray Süper Lig'de, Burak Elmas'ın başkanlık yaptığı 10 aylık dönem içerisinde 6 büyük maçın sadece birinde galip gelebildi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Burak Elmas dev maçlarda 1 kez sevinebildi!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Son 10 aylık sürecin sonu Galatasaray için adeta hüsran oldu. büyük hedeflerle başlayan Burak Elmas dönemi, taraftara da aynı şekilde çok büyük hayaller kurdururken, tam aksi yaşandı ve hayal kırıklarıyla dolu bir dönem oldu. Sürecin içerisindeki kaosların yanı sıra saha içi skorlarıyla sarı-kırmızılılar çok az mutlu olabildi. 

6 derbide 1 galibiyet

Galatasaray'ın yigde bu sezon ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile oynadığı mücadelelerin 6'sından 5'i kötü sonuçlandı. Sarı kırmızılar bu maçlarda sadece 1 galibiyet elde etti.

4 maçta öne geçti ama...

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor deplasmanınına konuk olan Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve 2-2'lik sonuçla Trabzon'da 2 puanı bıraktı. 25 Ekim'de Vodafone Park'a çıkan sarı-kırmızılılar yine öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü devam ettiremedi ve 2-1 mağlup oldu. 

Benzer bir senaryo 21 Kasım'da Nef Stadyumu'nda Fenerbahçe'ye karşı yaşandı. Sarı-kırmızılılar yine 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-1 kaybetti. Bu tablo adeta Galatasaray'ın bu sezonki kaderi olmuş gibi ikinci yarıdaki Trabzonspor maçında da Cimbom 1-0 öne geçip 2-1 kaybetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde kriz! Yönetim araya girdi
Habere Git

Tek galibiyet içerde Beşiktaş'a karşı

Galatasaray'ın bu yıl büyük maçlarda kaderinin döndüğü tek maç iç sahadaki Beşiktaş mücadelesi oldu. Domenec Torrent yönetimindeki en başarılı maçını çıkaran Cimbom mücadeleyi 2-1 kazandı. 

Kadıköy'de 2016 bu yana ilk yenilgi

Sarı-kırmızılılar 2016'dan beri mağlup olmadığı Kadıköy deplasmanında ise olumlu serisini sürdüremedi. Galatasaraylı futbolcuların çok vasat bir oyun ortaya koyduğu maçta Fenerbahçe sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Burak Elmas bir derbi galibiyeti görebildi 

Bu sonuçlarla birlikte Galatasaray'da Bura Elmas başkanlığı döneminde derbi maçlarda sadece 1 galibiyet görebilmiş oldu. 

Galatasaray genel kurulu tarafından idari yönden ibra edilmeyen Burak Elmas'ın görevi,  30 Nisan'da yapılacak olan seçimli olağanüstü genel kurul ile sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler