Galatasaray'da büyük belirsizlik! Falcao...

12.05.2020 - 10:01 | Son Güncellenme: 12.05.2020 - 10:09

Galatasaray'da yıllık ücreti bonuslarla 7 milyon Euro'yu bulan Falcao'nun 'maaş indirimi' taleplerine yanıt vermemesi Sarı-Kırmızılı yöneticilerin elini kolunu bağlıyor.

Galatasaray'da büyük belirsizlik! Falcao...

Kulüpler koronavirüs salgını nedeniyle büyük mali problemler yaşarken, Galatasaray da maaş indirimi için oyuncularla tek tek görüşme gerçekleştiriyor.

Kaptanlar Selçuk ve Muslera indirimi kabul etse de özellikle yabancılar buna soğuk bakıyor.

Sabah'ın haberine göre; Tek tek görüşmelerle bir yol haritası çizmeyi planlayan sarı-kırmızılıları asıl düşündüren isim ise Radamel Falcao…

Yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonun ilk yarısında faydalı olamayan Kolombiyalı, 5 milyon Euro garanti ücreti ve 1.9 milyon Euro'luk performans primi ile kasayı çok zorluyor. İndirim çağrısına da sessiz kalan golcü futbolcuda gelinen son durum şöyle:

SUUDİ ARABİSTAN PLANI YATTI

1- Mali olarak sıkıntıya giren sarı-kırmızılı kulüpte oyunculardan nisan ve mayıs aylarına ait maaşlarından feragat etmeleri istendi. 1 milyon Euro alacağı bulunan Falcao'dan olumlu cevap gelmedi.

2- Gomis'le sözleşme uzatma kararı alan Al-Hilal, Radamel Falcao'yu gündeminden çıkardı ve yıldız oyuncunun Suudi Arabistan'a satılma ihtimali ortadan kalktı.

3- Yönetim takımda kalması halinde Falcao'dan garanti ücretinde yüzde 30 indirim bekliyor.

4- Takım arkadaşı Muslera'nın aksine Kolombiyalı yıldız henüz maddi fedakârlık adına herhangi bir somut adım atmadı.

Senin için hazırladığımız haberler