Galatasaray’da Çaykur Rize mesaisi başladı. Ryan Donk ve Emre Taşdemir…

14.03.2021 - 16:58 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 17:02

Son dakika haberleri… Süper Lig’in 31. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray, Kayserispor maçının ardından ilk antrenmanını Florya’da gerçekleştirdi. İşte detaylar…

Galatasaray’da Çaykur Rize mesaisi başladı. Ryan Donk ve Emre Taşdemir…

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor’u 3-0 yenerek moral bulan Galatasaray’da, Çaykur Rizespor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışması yaparak tamamladı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre diğer oyuncular ise antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. İdmanın ana bölümünde dayanıklılığa yönelik çalışmalar yapıldı. 

Donk tedavi oldu, Emre Taşdemir ayrı çalıştı

Daha sonra hedefsiz ve hedefli dar alanda pas oyunları oynandı. Antrenman yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. 

Galatasaray’da sakat futbolculardan Ryan Donk’un tedavisine devam edildi. Emre Taşdemir ise kondisyonerler eşliğinde sahaya dönüş çalışması gerçekleştirdi. 

Sarı kırmızılılar, 19 Mart Cuma günü Türk Telekom Stadı'nda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına salı günü yapacağı antrenmanla devam edecek.

Senin için hazırladığımız haberler