Son Dakika | Galatasaray, Cengiz Ünder'i Transfer Edecek Mi?

Ali Bozkurt
27.10.2022 - 09:24 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 09:28

Galatasaray, Fransa Lig 1 ekibi Marsilya'da forma giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder'i transfer etmek için girişimlere başladı. İşte Cimbom'un transfer planı...

Son Dakika | Galatasaray, Cengiz Ünder'i Transfer Edecek Mi?

Salim MANAV - AJANSSPOR

Süper Lig takımları ara transfer dönemi için şimdiden harekete geçti. Galatasaray'ın da Marsilya'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'le ilgilendiği iddia edildi. Galatasaray - Cengiz Ünder transferinin tüm detaylarına Ajansspor ulaştı. 

Sezon öncesi konuşuldu

Galatasaraylı yetkililer, Cengiz Ünder'i sezon öncesi transfer listesine ekledi ve sözlü bir konuşma oldu. Sarı-kırmızılılar, yaz transfer dönemi için herhangi bir girişimde bulunmadı. Elde edilen bilgilere göre; Marsilya, Cengiz'i kiralık göndermeye sıcak bakmıyor, beklenen bonservis ücreti de 10-15 milyon Euro bandında.

Yıllık 3 milyon Euro kazanıyor

Marsilya ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Fransız ekibinden yıllık 3 milyon Euro kazanıyor. 

Cengiz Ünder performansı

Geçtiğimiz sezon 37 maçta 18 gole katkı sunan Cengiz Ünder, bu sezon ise 5'i ilk 11, 16 maçta şans buldu ve bir kez de asist yaptı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray gurbetçi gazeteciyi transfer etti!
Habere Git

Cengiz Ünder'in kariyeri

Altınordu altyapısında yetişen Cengiz Ünder; sırasıyla Medipol Başakşehir, Roma, Leicester City ve Marsilya'da oynadı. Ünder; 4 farklı ligde forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler