Galatasaray'da çifte şok! Alan ve Pato transferleri suya düştü...

23.01.2019 - 10:18 | Son Güncellenme: 23.01.2019 - 13:18

Galatasaray'da çifte şok! Alan ve Pato transferleri suya düştü...

Yaz döneminden bu yana forvet transfer etmek için girişimlerini sürdüren Galatasaray'a bir kötü haber de Alan Carvalho'dan geldi. Brezilyalı golcünün sarı kırmızılı ekibe transferinde sorun mu çıktı? İşte haberin detayları...

Gomis'in ayrılışının ardından elinde tek alternatifi Eren Derdiyok kalan Cimbom, İsviçreli oyuncuyu da kadro dışı bırakmıştı. Ocak döneminde kadroya en az bir forvet takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılı yönetim ise Alan transferinde sonuca ulaşamadı. 

Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar, Dubai'den eli boş dönüyor!

BipSpor'un haberine göre bu transferi bitirmek için gün önce Dubai'ya giden yönetici Abdurrahim Albayrak ile İdari Menajer Şükrü Hanedar 12:30'da İstanbul'da olacaklar.

Alan transferi neden gerçekleşmedi?

Alan transferinin bitirilemediği ve bu ikilinin Dubai'den eli boş dönecekleri iddia ediliyor. 

Hürriyet'in haberine göre ise bu transfer yüksek maliyet nedeniyle gerçekleştirilemedi. Oyuncu, Galatasaray'a gelmeye sıcak baksa da aradaki menajerlerin talepleri işi çıkmaza sürükledi.

Galatasaray'ın diğer forvet adayları kimler?

Galatasaray'da forvet hattı için bir numaralı aday Alan olsa da alternatif isimlerle ilgili çalışmalar da devam ediyor. 

Sky Italia, G.Saray'ın Sampdoria'da kiralık olarak forma giyen Gregoire Defrel için girişimde bulunduğu haberine yer verdi. 

Roma'da kiralanan Fransız oyuncu sezonun ilk 7 lig maçında 5 gol attıktan sonra son 12 maçta rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi.

G.Saray, Pato transferinden vaz mı geçti?

Gündemdeki sıcak isimlerden bir diğeri ise Milan'dan tanıdığımız Alexandre Pato.

Eski adıyla Tianjin Quanjian forması giyen Brezilyalı, kulüp sahibinin içeri alınmasıyla birlikte sözleşmesini feshetmenin yollarını arıyor.

Ancak Hürriyet'in son dakika haberine göre Galatasaray, Pato transferinde de vazgeçti. Bunda en önemli etkenin Çin'de yıllık 10 milyon dolar kazanan yıldız oyuncunun bu ücrette ısrar etmesi gösterildi.

Tetteh transferi de askıda!

Sparta Prag forması giyen Benjamin Tetteh transferinde ise görüşmeler Çekya kulübünün istediği bonservis ücreti ve kiralamaya yanaşmaması nedeniyle tıkanma noktasında.

Senin için hazırladığımız haberler