Galatasaray'da Denayer bilmecesi!

17.04.2018 - 08:46 | Son Güncellenme: 17.04.2018 - 08:46

Terim, Galatasaray’da kiralık oynayan Manchester Cityli futbolcunun kalmasını istedi. Belçikalı oyuncu da kariyerini burada devam ettirmek istediğini iletti. Ancak Denayer, birçok takımın takibinde bulunuyor.

Sarı-kırmızılı takımda 40 gün sonra ilk 11’e dönen Jason Denayer, Başakşehir karşısında gecenin fark yaratan ismi oldu. Belçikalı stoper, Fatih Terim’den de tam not alıp, formayı kaptı.

Denayer’in harika dönüşü kariyeri açısından da kırılma anı oldu. 2018 Dünya Kupası öncesi ülkesi Belçika’nın milli takım aday kadrosu için izlenirken, Manchester City’nin de takibinde bulunuyor

Bonservisi City’de olan 22 yaşındaki futbolcu, birçok Premier Lig ekibinin izleme ekipleri tarafından seyrediliyor. Hızı, pas oyunundaki etkinliği, birden fazla mevkide oynayabilmesi gibi faktörler de Denayer’in değerini artırıyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de kiralık olarak forma giyen Belçikalı futbolcunun takımda kalmasını istiyor. Terim, Belçikalı stoperin sezon sonunda kalması için düğmeye bastı.

Galatasaray’da 2. kiralık sezonunu geçiren Denayer’in bonservisinin alınması için kulüpteki seçim beklenecek. Ancak Fatih Hoca’nın Denayer’le görüşmelerinde kalmasını isteyeceğini iletti. Futbolcunun da kariyerini Galatasaray’da sürdürmek istediği belirtildi. Galatasaray, Denayer’i kiralarken İngilizler 8 milyon euro talep ettiği için anlaşmaya satın alma opsiyonu koyulmamıştı. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler