Galatasaray'da deprem yaratan iddia: "Mauro Icardi de Erden Timur'la birlikte ayrılacak!"

Özgür Koç
04.06.2024 - 08:50 | Son Güncellenme: 04.06.2024 - 09:13

Galatasaray'ın ligde üst üste kazandığı şampiyonluklarda attığı gollerle baş rol oynayan Arjantinli yıldız Mauro Icardi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Galatasaray'da deprem yaratan iddia: "Mauro Icardi de Erden Timur'la birlikte ayrılacak!"

AJANSSPOR - HABER

Sezonu ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin takımdan ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğu ileri sürüldü.

Timur bırakırsa, Icardi gidecek iddiası

İki sezondur formasını giydiği Galatasaray'da iki şampiyonluk yaşayan ve bu sezon gol krallığı tacını da takan 31 yaşındaki Arjantinli golcünün, Erden Timur'un görevinden ayrılacak olması nedeniyle takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Timur bugün istifayı açıklayabilir

Galatasaray'da Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un bugün görevinden istifa ettiğini açıklaması bekleniyor.

Di Marzio'dan Icardi için ayrılık iddiası

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un görevini bırakacak olması nedeniyle Mauro Icardi'nin de sarı - kırmızılılardan ayrılık ihtimali oldukça arttı.

Arjantinli yıldızın Galatasaray'a transferinde Erden Timur'un projesinin büyük rol oynadığı ve Icardi'nin bu nedenle sarı kırmızı formayı terletmeyi tercih ettiği kaydedildi. 

Haberin detayında Icardi'nin, Erden Timur'a verdiği ikinci şampiyonluk sözünü tutmak için sezon başında Suudi Arabistan'dan gelen astronomik maaş tekliflerini reddettiğinin de altı çizildi.

Arjantinli yıldız Mauro Icardi, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında yaptığı açıklamada, "Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim şampiyonluk için geldim. Seneye de burada olacağım ve 5. yıldız için çalışacağım." ifadelerini kullanmıştı.

Galatasaray'la iki yıl daha sözleşmesi bulunan golcü futbolcu bu sezon sahaya çıktığı 47 maç 32 gol ve 12 asistlik performans sergiledi. Icardi ligde attığı 25 kez fileleri havalandırarak gol kralı oldu.

Arjantinli yıldız, sarı kırmızılı formayma ilk sezonunda da 26 maçta 23 gol ve 8 asist kaydetmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler