Galatasaray'da Lazio maçında Diagne ilk 11'de

Salim Manav
07.12.2021 - 09:37 | Son Güncellenme: 07.12.2021 - 09:51

Altay maçında Mohamed - Halil ikilisini deneyen, ancak sonuçtan memnun kalmayan Fatih Terim, Lazio deplasmanında ileri uçta Diagne'yi oynatmayı planlıyor. Detaylar haberimizde...

Galatasaray'da Lazio maçında Diagne ilk 11'de

Cim Bom'daki golcü belirsizliği her hafta katlanarak devam ediyor. Son olarak Altay karşısında gol krizini çözebilmek için çift forvet deneyen Sarı-Kırmızılılar, ortaya çıkan sonuçtan yine memnun kalmadı.

Fanatik'in haberine göre; Mohamed-Halil ikilisinden beklediği verimi alamayan teknik direktör Fatih Terim, Lazio karşılaşması için farklı bir plan yapıyor. Tecrübeli hocanın bu kez ileri uçta Diagne'ye şans tanıyacağı öğrenildi. Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Senegalli forvetin, Ocak ayında başlayacak Afrika Kupası'na gidebilmek için kendisini yeniden göstermek istediği ve Terim'den şans beklediği öğrenildi.

Cicaldau götürülmeyecek

Kadrodaki bir diğer değişiklik de orta sahada gerçekleşecek. İtalya'da çift forvet yerine orta alanı kalabalık tutmak isteyen Terim, forvet arkasında Morutan ile Feghouli'yi değişmeli olarak kullanmayı düşünüyor. Kerem'in sol çizgideki yeri hazır. Merkezde de yine Berkan ve Taylan ikilisinin görev yapması bekleniyor. Cicaldau ise rahatsızlığı sebebiyle bir süre daha takımdaki yerini alamayacak. Savunma hattında herhangi bir değişiklik olmayacağı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler