Galatasaray'da Diagne'nin lisansı askıya alınıyor! Robson Reis transferi yolda

Orhan Gülek
05.02.2022 - 17:39 | Son Güncellenme: 05.02.2022 - 17:49

Son dakika: Ara transfer ve tescil döneminin son günlerinde Galatasaray'da sakatlığı bulunan Mbaye Diagne'nin lisansı askıya alında. İşte tüm detaylar

Galatasaray'da Diagne'nin lisansı askıya alınıyor! Robson Reis transferi yolda

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 3'e düşen Galatasaray, kabus gibi bir sezon geçiriyor. Fakat aynı Galatasaray, Avrupa'da grubu lider tamamladı. Ara transfer döneminin son günlerine yaklaşılırken Galatasaray'da transfer operasyonu ve temizlik harekatı da başladı. Bu bağlamda Galatasaray’da dışarıda kalacak yabancı oyuncu belli oldu.

Diagne'ye lisans çıkarmama kararı alındı

Sarı-Kırmızılılar, sahalara dönüşü Nisan ayını bulması beklenen Diagne’ye sezonun geri kalanı için lisans çıkarmama kararı aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray kampında ne oldu? Resmi açıklama
Habere Git

Diagne gidiyor, Robson Reis geliyor

Öte yandan sarı-kırmızılı takım, Diagne'den boşalan yabancı hakkını doldurmak için Brezilyalı stoper Robson Reis ile görüşüyor. Sarı kırmızılı klüp, Santos Kulübü’ne 21 yaşındaki stoper için 1.5 milyon dolarlık resmi teklifte bulundu. Brezilya ekibi de bu teklife sıcak bakıyor. Transferle ilgili kısa sürede resmi gelişmeler yaşanabilir.

Mbaye Diagne'nin performansı

Galatasaray'da 14 maça çıkan Mbaye Diagne 3 gol atıp 2 de asist yaptı. Transfermarkt verilerine göre 3 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Diagne 2018-2019 sezonunun devre arasında 13 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Kasımpaşa'dan Galatasaray'a transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler