Galatasaray'da Dursun Özbek, açıklama yapacak! Hedef TFF ve Hakemler

Ali Bozkurt
26.02.2024 - 07:12 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 09:24

Süper Lig devi Galatasaray'da suskunluğu devam eden kulüp Başkanı Dursun Özbek'in sponsor toplatısında TFF hakkında açıklamalar yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray'da Dursun Özbek, açıklama yapacak! Hedef TFF ve Hakemler

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’da sessizlik sona eriyor. Mauro Icardi’nin görüntüler nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesinin ardından, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında son dakikada verilen penaltıya sosyal medyadan tepki vermiş ve resmi açıklama ile TFF'ye istifa çağrısında bulunulmuştu. Cim Bom'da Başkan Dursun Özbek'in açıklama yapacağı iddia edildi.

Dursun Özbek açıklama yapacak

Mililyet'te yer alan habere göre; Başkan Özbek’in yarın önemli açıklamalar yapacağı öğrenildi. Özbek’in, resmi siteden yazılı olarak yapılan açıklamayı bu kez sözlü olarak dile getireceği belirtildi.

VAR'dan rahatsız

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Galatasaray Başkanı’nın, özellikle 3 VAR hakemi ile ilgili duyulan rahatsızlığı kamuoyuna sunacağı bildirildi. 

3 isme tepki verilecek

Dursun Özbek’in, Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında VAR koltuğunda bulunan Erkan Engin ile beraber, yine bu sezon Galatasaray maçlarındaki kararları ile tepki toplayan Mustafa İlker Coşkun ve Emre Malok’un bir daha görev almaması için tepkisini göstereceği öğrenildi. 

TFF SORUSUNA ÖZBEK'TEN TEPKİ

"Türkiye Futbol Federasyonu'na güveniyor musunuz?" sorusuna tepki gösteren Dursun Özbek "Bu federasyon bizim seçtiğimiz bir federasyon. 'Güveniyor musunuz?' sorusunu kabul etmiyorum. Bu federasyonu biz seçtik. 6 ay önce seçtiğimiz federasyon için bu soru hoşuma gitmedi." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan TFF açıklaması

“Her türlü tehdide BOYUN EĞEN,

Adaletten yana zerre tavır koymayıp koltuğunu kaybetmemek için kendi kaygılarının esiri olup TOPLUMUN BÖLÜNMESİNE NEDEN OLAN,

Korkularından dolayı bir takımı şampiyon yapıp MEVKİSİNİ SAĞLAMA ALMAYA ÇALIŞAN,

Yapılan bütün adaletsizliklere, popülizme ve sosyal medya terörüne karşı SESSİZLİĞE BÜRÜNEN,

Hiçbir konuda dirayet gösteremeyen, kendi yönetim kurulu üyelerine, hakemlerine dahi sahip çıkamayan, aldığı/alamadığı kararlarla TÜRK FUTBOLUNU SORUNLAR YUMAĞI HALİNE GETİREN,

TARİHİN EN KÖTÜ TFF BAŞKANI MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN TÜM KURULLARIYLA BİRLİKTE DERHAL İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORUZ!”

Senin için hazırladığımız haberler