Erden Timur, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Dursun Özbek ile görüştü...

Cem Ergün
31.05.2024 - 11:33 | Son Güncellenme: 31.05.2024 - 11:54

Galatasaray'da şampiyonlukla sona eren sezonun ardından Erden Timur'un görevine devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Timur, Başkan Dursun Özbek ile görüştü. İşte detaylar...

Erden Timur, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Dursun Özbek ile görüştü...

AJANSSPOR HABER

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'daki görevinden istifa edeceği ileri sürülen Erden Timur, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile bir araya geldi. İşte Özbek ve Timur zirvesinden çıkan ayrılık kararı...

Rams Park'ta Özbek ve Timur zirvesi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, dün Rams Park'ta Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldi. İstifa edeceği iddia edilen Timur'un, Özbek ile olan görüşmesinde böyle bir konunun gündeme gelmediği kaydedilirken, Başkan Özbek ile transfer için fikir alışverişi yaptığı da ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Hakim Ziyech kararı!
Habere Git

Erden Timur'dan ayrılık kararı

Ancak haber detayında, Erden Timur'a yakın kaynaklardan öğrenilen bilgilere göre; Timur'un, hasta olan eşine ve işlerine daha çok vakit ayırmak istemesi sebebiyle Galatasaray'daki görevine devam etmeye sıcak bakmadığı yazıldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ise Erden Timur'un vereceği kararı beklediği ve buna göre adımlar atacağı belirtildi.

"Baş edemediğim şey de o"

Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Galatasaray'ın iç siyasetinden daha fazla tepki gördüğünü şu sözlerle açıklamıştı: "Dışarıdaki tepkinin on katı tepki görüyorum Galatasaray siyasetinden. Zaten baş edemediğim şey de o."

Senin için hazırladığımız haberler