Galatasaray'da Emin Bayram İlk 11'de! Emin Bayram Kimdir, Kaç Yaşında?

Akın Ungan
11.09.2022 - 19:49 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 19:58

Süper Lig'de Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da Okan Buruk, Abdülkerim Bardakcı'nın yerine Emin Bayram'a ilk 11'de yer verdi. Emin Bayram kimdir, kaç yaşında?

Galatasaray'da Emin Bayram İlk 11'de! Emin Bayram Kimdir, Kaç Yaşında?

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, sahaya süreceği ilk 11'de sürpriz bir karar verdi. Savunma hattında cezası bulunan Abdülkerim Bardakcı'nın yerine genç stoper yer aldı.

Emin Bayram Kasımpaşa karşısında ilk 11'de

Galatasaray, Kasımpaşa karşısına Muslera, Boey, Nelsson, Emin Bayram, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus Akgün, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Gomis 11'i ile çıktı. Stoperde Victor Nelsson'ın partneri ise dikkat çekti. Teknik Direktör Okan Buruk, defansta Emin Bayram'a şans verdi.

Emin Bayram kimdir, kaç yaşında?

2 Nisan 2003 doğumlu Emin Bayram, Galatasaray altyapısında futbola başladı. 2019 yılında Sarı-Kırmızılılar'da profesyonel olan Emin Bayram, Şubat 2021'de Boluspor'a kiralandı. Sezon sonu geri dönen genç oyuncu, 2021/22 sezonu başında tekrar aynı kulübe kiralık olarak gönderildi.

Emin Bayram'ın performansı

Bu sezon Sarı-Kırmızılılar'da kalan Emin Bayram, kariyeri boyunca Galatasaray A Takımı ile 9 maça çıktı. Gol ya da asist katkısı sunamayan stoper, kart da görmedi. 19 yaşındaki futbolcu bu sezon ise 2 Rezerv, 1 Süper Lig olmak üzere 3 maçta süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler