Galatasaray'da Emin Bayram kararı!

05.06.2024 - 13:10 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 14:24

Süper Lig devi Galatasaray, geçen sezonu kiralık olarak geçiren Emin Bayram'ın kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra takımda kalıp kalmayacağına karar verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'da Emin  Bayram kararı!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren ve fizik olarak kendini geliştiren Emin Bayram, tekrardan Galatasaray'a döndü. Genç oyuncu takımda kalacak mı? Detaylar... 

Takımda kalacak

Galatasaray, üç stoperinden birinin satılması durumunda takıma geri dönen Emin Bayram'ı gelecek sezon stoper rotasyonunda daha fazla kullanacak.

Davinson'a teklifler var

Galatasaray'ın yıldız savunmacı Davinson Sanchez'e teklifler gelmeye devam ediyor. Napoli, başarılı savunma oyuncusunu transfer etmek için girişimlerde bulunacağı iddia edildi.

Nelsson'da gidebilir

Galatasaray'da sezon başında ve devre arasında Sevilla'nın teklifi kabul edilmemesi sonrası Nelsson'un için İspanyol ekibi tekrardan devreye girdi. Fanatik'te yer alan habere göre, Danimarkalı savunmacı için dev bonservis ödenecek.

Emin Bayram sevinci

Geçen sezonu Westorla'da geçiren Emin Bayram, fiziksel olarak kendini geliştirdi. Cim Bom, genç oyuncuyu yeni sezonda takımda tutarak savunmada eksiklik yaşamak istemiyor.

1 gol 2 asist

Geçen sezonu Westerlo'da kiralık olarak geçiren 21 yaşındaki Emin Bayram, Belçika temsilcisinde 24 maçta sahaya çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans ortaya koydu.

Senin için hazırladığımız haberler