Galatasaray'da Emin Bayram ve Luyindama gerçekleri!

Akın Ungan
26.07.2022 - 18:34 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 18:39

Galatasaray'da Luyindama ve Emin Bayram'ın kadroda olmaması büyük merak uyandırırken, ufak çaplı bir infial oluştu. Ama iki oyuncu da aslında kadro dışı değil.

Galatasaray'da Emin Bayram ve Luyindama gerçekleri!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'ın 2019 yılında 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Christian Luyindama, yeni sezon öncesi uzun süre görmezden gelindi. Gelecek sezon planlamasında adı hiçbir şekilde geçmeyen Luyindama, iznini tamalayıp çalışmalara katıldı.

Luyindama İstanbul'da çalışacak

Ama kamp kadrosunda adı açıklanmaması tamamen gözden çıkarıldığına işaret olarak görüldü. İrili ufaklı bu konuda tartışmalar yaşandı. Yönetime yakın isimlerse kısa süre önce, "İzinliydi, yarın kampa katılacak" diye bilgiler geçti.

Kulüp profesyonellerinden ise "Luyindama şu anda İstanbul’daki ekiple çalışıyor, bir değişiklik olursa sizleri bilgilendiririz" açıklaması yapıldı.

Emin Bayram sakatlığı nedeniyle gitmedi

Galatasaray'ın diğer bir stoperi genç Emin Bayram, zaman zaman A Takım'da şans bulmuş ancak geçtiğimiz sezon 1. Lig ekiplerinden Boluspor'a kiralanmıştı. Boluspor formasıyla 1.5 sezonda biri Türkiye Kupası, 40 maça çıkan 19 yaşındaki futbolcu, stoperdeki eksiklere rağmen kamp kadrosuna davet edilmedi.

Emin Bayram'ın İstanbul'da bırakılması gözden çıkarıldığı iddialarına yol açtı. Ancak hafif sakatlığı bulunan Emin Bayram'ın tedbir amaçlı olarak Florya'da bırakıldığı öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler