Galatasaray'da Emir Aral, Espor'un Başına Getirildi | Emir Aral Kimdir?

İsa Kethüda
15.01.2022 - 13:17 | Son Güncellenme: 15.01.2022 - 13:20

Galatasaray Espor haberleri... Galatasaray'da Espor şubesinin başına geçen isim belli oldu. Emir Aral, Espor şubesinde göreve başladı. Emir Aral Kimdir?

Galatasaray'da Emir Aral, Espor'un Başına Getirildi | Emir Aral Kimdir?

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Espor şubesinin başına Emir Aral'ın getirildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "14281 sicil numaralı üyemiz Emir Aral, Espor şubesinin başına getirilmiştir. Bu görevi fahri olarak yapacak ve sorumluluk üstlenecek değerli üyemiz Emir Aral'a teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi. 

Peki Emir Aral kimdir?

Aral, Işık Lisesi ve Koç Üniversitesi mezunudur. Türkiye'de oyun sektörünün en önemli firmalarından Aral A.Ş. firmasının ortağı ve yönetim kurulu üyesidir. Aral A.Ş. içinde Electronic Arts, Konami, Disney, Microsoft Xbox, Razer başta olmak üzere distribütörlüğünü yaptığı 20’ye yakın dünya markasıyla faaliyet göstermektedir. Önde gelen Espor takımlarına maddi ve manevi desteklerde bulunarak sektörün her daim nabzını tutmuştur. Aral A.Ş., distribütörlüğünü yaptığı firmaların Espor turnuvalarında en büyük destekçisi olmuştur.

Genel Müdürlüğünü üstlendiği aile şirketi Hometech Elektronik A.Ş., 2014 yılından itibaren bilgisayar ve tablet PC ürünlerine yoğunlaşmış ve ülkemizde en çok satılan (GFK verilerine göre) 3. tablet markası olmuştur. Aral'ın yönettiği Hometech, 2017 yılında Microsoft tarafından “Ortadoğu ve Afrika bölgesinde (MENA) en hızlı büyüyen yerli üretici” ödülüne layık görülmüştür.

İlgini Çekebilir
Karagümrük anlaşmıştı, Galatasaray'a geliyor...
Habere Git

Kurucularından olduğu Türkiye Espor Federasyonu'nda (TESFED) halen yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, ABD’li oyuncuyu kadrosuna kattı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler