Galatasaray, Emre Akbaba'yla Sözleşme Yeniliyor

Akın Ungan
16.07.2022 - 15:58 | Son Güncellenme: 16.07.2022 - 16:08

Yeni sezon kampında gösterdiği performansla Okan Buruk'u sevindiren Emre Akbaba, Galatasaray'la yeni sözleşme imzalayacak. İşte detaylar...

Galatasaray, Emre Akbaba'yla Sözleşme Yeniliyor

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yapılan kampta devam ettiren Galatasaray, orta saha planlamasını yaptı. Kampta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Emre Akbaba cephesinde bir gelişme yaşandı.

Okan Buruk rapor hazırladı

Sarı-Kırmızılı takımın bir numaralı transfer odağı olan orta saha bölgesinde Emre Akbaba'nın gösterdiği performans yükü hafifletirken, Okan Buruk oyuncu için bir rapor hazırladı.

Sözleşme yenilemek için temaslar başladı

Fanatik'in haberine göre teknik adamın hazırladığı bu rapor doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, Sarı-Kırmızılı takımda son yılına giren oyuncu ile masaya oturarak, yeni sözleşme görüşmelerine başladı. Yönetim ile Emre Akbaba arasındaki görüşmelerin, kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

Ağustos 2018'de Alanyaspor'dan 4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olan Emre Akbaba, beklenen performansı gösterememişti. Geçtiğimiz sezonun başında eski takımı Alanyaspor'a kiralık olarak giden Emre, çıktığı 40 maçta 13 gol, 6 asistlik performans gösterdi.

Sarı-Kırmızılı forma ile toplam 73 karşılaşmada görev alan 29 yaşındaki on numara, 14 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler