Galatasaray'da Emre Akbaba zirvesi!

29.07.2020 - 09:32 | Son Güncellenme: 29.07.2020 - 09:42

Alanyaspor'dan Galatasaray'a transfer olan ve henüz beklentileri karşılayamayan Emre Akbaba ile yönetim arasındaki görüşme son derece önemli. Emre Akbaba, ücretinde indirime gidecek mi? Kendisine transfer teklifi mi var?

Galatasaray'da Emre Akbaba zirvesi!

Gelecek sezon için yapılanan Galatasaray'da forma giyen Emre Akbaba ile yönetim arasında görüşmeler başladı. Emre Akbaba, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Transfer teklifi mi aldı? Ücretinde indirime mi gidiyor? Yönetim ile Emre Akbaba neden görüştü? Detaylar haberde...

Emre Akbaba'nın Galatasaray'a maliyeti ne kadardı?

2018 yılı yaz döneminde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile transferde anılan Emre Akbaba, sarı-kırmızılı takımla anlaşmaya varmıştı. Galatasaray bu transfer için Alanyaspor'a 4 milyon Euro bonservis ödemişti.

Emre Akbaba ile temaslar başladı

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, yıllık 9.2 milyon TL kazanan Emre Akbaba ile temaslara başladı. Sarı-kırmızılı futbolcu takımda kalmak isterken, ücretini düşürüp kontratını uzatmaya da sıcak bakıyor.

Yönetim ve Terim, Emre'den umutlu

Sarı-kırmızılı formayı giydiği ilk 1 senede iki ciddi sakatlık yaşayan Emre, sene başında takıma geri döndü. Henüz beklentileri karşılayamayan 27 yaşındaki hücum oyuncusundan hem hocası Fatih Terim hem de yönetim yeni sezonda çok umutlu.

Emre Akbaba'nın sözleşmesi ne zaman bitecek?

Belhanda'nın satılması halinde 10 numaralı formanın yeni sahibi olacak Emre Akbaba, 1 milyon 750 bin Euro alıyor. Özel maddeyle Euro kuru 5.3'e sabitlendiği için 9.2 milyon TL kazanan Emre'nin sözleşmesi 1 yıl sonra sona eriyor.

Emre Akbaba'nın sözleşmesini uzatmak istiyorlar

Yönetim, önümüzdeki günlerde yıldız futbolcuyu görüşmeye çağıracak ve sözleşmesini uzatmaya çalışacak.

Euro değil, TL olmasını isteyecek

Sarı-kırmızılı yetkililer, "Sana 4 milyon Euro bonservis verdik ve senden kolay kolay vazgeçmeyeceğiz" dedikleri Emre Akbaba'dan ücretinde indirim yapmasını, garanti parasının Euro yerine TL olarak değişmesini isteyecek.

Senin için hazırladığımız haberler