Galatasaray'da Evra operasyonu!

14.12.2017 - 10:18 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 10:18

Galatasaray'da Evra operasyonu!

Teknik Direktör İgor Tudor'un çok istediği Juventus'lu Kwadwo Asamoah'ın kulübüyle sözleşme yenilemeye yakın olması bu transferi zora soktu.

Sorun yaşadığı bölgelerin başında gelen sol bek için çalışmalarını sürdüren Galatasaray Fransız yıldız Patrice Evra'yı gündemine aldı.
Atletico Madrid forması giyen Filipe Luis'te de benzer bir sorun yaşama ihtimalini düşünen sarı-kırmızılı yönetim, Marsilya ile yollarını sorunlu şekilde ayıran ve bonservisi elinde olan Evra'yı kaçırmak istemiyor. 
Juventus'un Asamoah'la sözleşme uzatmak istemesi ve A.Madridli Filipe Luis transferinde de sorun çıkma ihtimalini göz önünde tutan Cimbom, bonservisi elinde olan Patrice Evra'yı bitirecek. 

7 AY CEZA ALDI

Geçtiğimiz günlerde kendi takım taraftarına tekme atan Marsilyalı 36 yaşındaki futbolcu Patrice Evra, UEFA tarafından 30 Haziran 2018'e kadar tüm Avrupa kupaları maçlarından men edildi. Evra’ya ayrıca 10 bin euro ceza verilmişti...

GOMİS'TEN GARANTİ

Fransız basınına yansıyan haberlerde de 36 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı ve bu transferin kısa süre içinde sonuçlanabileceği yazılıyor. Cimbom'un golcüsü Bafetimbi Gomis de transfer için yoğun çaba harcayan Futbol Direktörü Cenk Ergün'e yakın arkadaşının çok fit durumda olduğunu söyleyip Galatasaray'a ciddi katkı sağlayacağının garantisini verdi. Yarım sezon opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme teklif edilecek kariyerli ismin transferi kısa süre içerisinde sonuçlanabilir.   (Amk Spor)

Senin için hazırladığımız haberler