Cimbom'da büyük şansızlık! Dünya yıldızında kırık var

Orhan Gülek
11.04.2021 - 13:35 | Son Güncellenme: 11.04.2021 - 16:49

Galatasaray antrenmanında Falcao ile Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı. İki futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Cimbom'da büyük şansızlık! Dünya yıldızında kırık var

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başlarken, şok bir talihsizlik yaşadı.

Galatasaray TV’nin spikeri Serbay Şenkal, sarı kırmızıların bu sabah yapılan antrenmanında Radamel Falcao ve Kerem Aktürkoğlu'nun kafa kafaya çarpıştığını ve iki futbolcunun da hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Serbay Şenkal  “Falcao ve Kerem antrenmanda çarpıştı hastaneye kaldırıldı” yazdı.

Falcao kadroda skora en çok etki eden isim

Galatasaray'ın dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao, Belhanda'nın sözleşmesinin feshedilmesinden sonra skora en çok etki eden isim olarak dikkat çekiyor. Falcao'nun bu sezon sarı kırmızıl formayla 8 golü ve 2 asisti bulunuyor. Sözleşmesi feshedilen Belhanda ise takımına 8 gol 3 asistlik katkı vermişti.

Karagümrük maçında oyuna girmişti

Galatasaray'ın bu sezon 2. ligden transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansıyla kadroda yer bulmuş ve dün Karagümrük maçının ikinci yarısında oyuna girmişti. Aktürkoğlu'nun yerde kaldığı pozisyonda hakem Ali Palabıyık penaltı noktasını göstermiş, daha sonra VAR'dan gelen uyarıyla penaltı kararı iptal edilmişti.

Bu sezon 19 maçta forma şansı bulan Aktürkoğlu 3 gol atarken 2 asist yaptı.

Galatasaray'dan açıklama

Sarı-kırmızılı kulüp, Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildiğini, Kerem Aktürkoğlu'nda bir problem oluşmadığını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler