Galatasaray'da Falcao ve Feghouli'de son durum!

19.07.2021 - 14:26 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 14:28

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde PSV ile oynayacağı maça odaklandı. Sarı-kırmızılı takımda Falcao ve Feghouli'nin son durumu belli oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'da Falcao ve Feghouli'de son durum!

 AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında 21 Temmuz Çarşamba günü Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile karşılaşacak Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı takımda Falcao sevinci yaşanıyor. Detaylar haberde... 

Galatasaray, PSV maçına hazırlanıyor

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışmaları sonrası taktik antrenman gerçekleştirildi. İdman soğuma hareketleriyle sona erdi.

Falcao takımla, Feghouli özel olarak çalıştı

Radamel Falcao takımla çalışmalara katılırken, Sofiane Feghouli özel programı eşliğinde çalıştı. Sarı-kırmızılı ekip yarın saat 11.30'da özel uçakla Eindhoven'e gidecek ve son çalışmasını maçın oynanacağı PSV Stadı'nda yapacak.

Falcao'nun performansı 

Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro net gelirle en çok kazanan futbolcu durumunda olan Radamel Falcao'nun takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor. 35 yaşındaki futbolcu geçen sezon 19 maçta 9 gol 2 asistlik katkı sağladı. Falcao, 2019-20 sezonunda ise 22 maçta 11 gol ve 1 asist üretmişti.

Senin için hazırladığımız haberler