Galatasaray'ın Kasımpaşa için Ryan Babel formülü

Salim Manav
03.09.2021 - 08:48 | Son Güncellenme: 03.09.2021 - 12:12

Galatasaray, Radamel Falcao'nun ayrılığının ardından Ryan Babel'e de veda etmeye hazırlanıyor. Hollandalı yıldızın transferi için eski kulübü Kasımpaşa devrede. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Kasımpaşa için Ryan Babel formülü

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor. Türkiye'de transfer ve tescil döneminin sona ermesine sayılı günler kala Aslan, Halil Dervişoğlu'nun kadrosuna kattı. Mevcut kadroda yüksek maaşlı isimlere veda etme planı olan sarı-kırmızılı kulüp Falcao ile yollarını ayırırken bir yıldıza daha veda edilecek.

Aslan'da performansıyla bir türlü istenileni veremeyen Radamel Falcao ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı golcü futbolcuyla vedalaşıldığını resmi hesaplarından duyurdu.

Galatasaray'da Radamel Falcao'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Hollandalı tecrübeli futbolcu Ryan Babel de sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Fatih Terim'in takımında düşünmediği Hollandalı yıldız için artık sona gelindi. Ryan Babel'e şimdiden Süper Lig'den talip bulunuyor. Kasımpaşa tecrübeli futbolcuya talip olduğunu bildirdi.

Maaşının yarısını Galatasaray ödeyecek

Skorer'in haberine göre eski takımı Kasımpaşa ile görüşen Babel, sarı-kırmızılı kulübün maaşının yarısını ödemeyi kabul etmesi halinde Florya'dan ayrılacak ve yeni takımına katılacak.

Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon euro net maaş alan Hollandalı futbolcu, Kasımpaşa ile 1.5 milyon euro seviyesinde ek olarak bonuslu sözleşme olacak şekilde görüşmelerde bulunuyor.

Sözleşmesi sona eriyor

Kısa bir süre önce "evime dönüyorum" paylaşımı yaparak Kasımpaşa'ya döneceğini ima eden Ryan Babel'in sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor.

14 gol 6 asist

Galatasaray forması altında 42 maça çıkan Ryan Babel, 14 gol, 6 asistlik bir performans sergiledi. Hollandalı yıldızın piyasa değeri 1.2 milyon euro.

Senin için hazırladığımız haberler