Galatasaray'da Fatih Terim kararını verdi! Mbaye Diagne...

18.04.2019 - 08:44 | Son Güncellenme: 18.04.2019 - 11:44

Galatasaray'da Fatih Terim kararını verdi! Mbaye Diagne...

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray’da gözler İstikbal Mobilya Kayserispor ile oynanacak maça çevrildi. Teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne ile ilgili kararını da verdi. Diagne, Kayserispor maçında ilk 11’de olacak mı? İşte yanıtı…

Galatasaray'ın puan kaybına tahammülü yok

Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı derbide sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, kalan haftalarda puan kaybına tahammülü olmadığı gibi, lider Başakşehir’in de kayıp yaşamasını bekleyecek.

Fatih Terim'den ciddiyet uyarısı

Fenerbahçe derbisini geride bırakmaları gerektiğini anlatan deneyimli çalıştırıcı, “Derbi maçı bir kenara bırakıp işimize odaklanacağız. Kayserispor tehlikeli bir takım. Galatasaray formasının hakkını vermenizi ve kalan haftalardaki tüm maçlara ciddiyetle odaklanmanızı istiyorum” diye konuştu.

Teirm, Diagne kararını verdi

Bu arada Galatasaray taraftarlarının sert şekilde eleştirdiği Mbaye Diagne’nin Kayserispor maçında oynatılıp oynatılmayacağı belli oldu.

Diagne'yi kızağa çekecek

Güneş’in haberine göre; Fatih Terim’in, golcü ismin performansından memnun olmadığı ve Kayserispor karşılaşmasında Diagne’yi kızağa çekmeyi düşündüğü öğrenildi.

Diagne'nin yerine Mitroglou

Usta çalıştırıcı, Diagne’nin yerine ise Yunan golcü Mitroglou’yu ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünüyor.

Diagne bu sezon toplamda kaç gol attı?

Galatasaray’da 6 gol 1 asistle oynayan Diagne, Kasımpaşa’daki golleriyle birlikte 26 gol 3 asistlik bir istatistiğe ulaştı.

Yönetim Diagne'yi satmayı düşünüyor

Diagne sebebiyle sert eleştirilere maruz kalan yönetimin, iyi bir teklif gelmesi halinde futbolcuyla yolları ayırmayı planladığı ifade edilmişti.

Nazifoğlu'ndan Diagne eleştirisi

Öte yandan Radyospor’da Galatasaray’ın gündemini değerlendiren eski yöneticilerden Levent Nazifoğlu, “Galatasaray taraftarları yönetimi etki altına alma işini sevdi. Diagne’yi aldırdılar ve şimdi ıslıklıyorlar. Zorlama bir transfer oldu” demişti.

Nazifoğlu: "Yönetim ne yapacak?"

Nazifoğlu ayrıca, ”Galatasaray’ın mali yapısı ortada. Yönetim ne yapacak? Diagne’yi gönderip yerine bir 13-15 milyon Euro daha verip başka bir oyuncu mu alacak?” serzenişinde bulunmuştu.

Diagne'nin Galatasaray'a maliyeti ne kadar?

Hatırlanacağı gibi Diagne için 10 milyon Euro bonservis ödendiği ve takımın şampiyon olması durumunda da 3 milyon Euro daha ödeme yapılacağı gündemde uzunca süre yer etmişti.

Diagne sosyal medyayı salladı

Sosyal medyada Galatasaray taraftarları Diagne ile ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. İşte onlardan bazıları: 

Senin için hazırladığımız haberler