Galatasaray'da Feghouli yok Morutan var! İşte nedeni

Feride Kara
04.03.2022 - 16:05 | Son Güncellenme: 04.03.2022 - 16:33

Sarı kırmızılı takım Konyaspor ile deplasmanda mücadele edecek. Torrent bu maç için iki haftadır kadroda olmayan Morutan'ı tercih ederken Feghouli'yi almadı

Galatasaray'da Feghouli yok Morutan var! İşte nedeni

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray'da iki haftadır kadroda olmayan Morutan, Konya kafilesinde yer aldı. Son maçın yıldızı Sofiane Feghouli ise maç kadrosuna yazılmadı. Haftalık performansa ve birçok verimlilik parametresine göre tercihler yapan Domenec Torrent, kadroyu da tüm gözlemlerinin sonucuna göre kuruyor.

 

Morutan hazır 

Feghouli ile ilgilk herhangi bir sorun yok ama hafif ağrı hissettiğini teknik heyete bildirdi. Torrent de yüzde yüz olmaması sebebiyle Cezayirli yıldızı Konyaspor kadrosuna yazmadı. Morutan tamamen hazır olduğu için Rumen futbolcu tercih edildi.

Popescu'dan Morutan ve Cicaldau yorumu

Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Gheorghe Popescu, sarı-kırmızılı takımda forma giyen Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'nun durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Popescu "Morutan ve Cicaldau, umarım Galatasaray'da güzel işler başarır. Başarısız olduklarını görmek canımı acıtıyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Gedson Fernandes'ten soyunma odasında Galatasaray itirafı!
Habere Git

İki Rumen oyuncunun performansı

Galatasaray'la sezon başında 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşme imzalayan Morutan, bu sezon forma giydiği 35 maçta 4 gol ve 5 asist kaydetti. Sarı-kırmızılı takım ile 2026 yılına kadar sözleşmeye imza atan bir diğer Rumen oyuncu Cicaldau ise, bu sezon çıktığı 33 maçta 5 gol ve 2 asist ile oynadı. 

Senin için hazırladığımız haberler