Galatasaray'da Fernandinho heyecanı! Transfer...

16.09.2020 - 08:48 | Son Güncellenme: 16.09.2020 - 08:52

Galatasaray'da gündeme gelen son isim Manchester City forması giyen Fernandinho oldu. Sarı-kırmızılı taraftarların Come To Galatasaray çağrısı yaptığı Fernandinho, transfer edilecek mi?

Galatasaray'da Fernandinho heyecanı! Transfer...

AJANSSPOR-HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Manchester City forması giyen Fernandinho'yu transfer etmek istediği gündemde. Sarı-kırmızılı taraftarlar oyuncuya sosyal medyadan yoğun baskı yapıyor. Fernandinho, Galatasaray ile görüştü mü? İşte detaylar...

Fernandinho, Galatasaray'ı takip ediyor

Galatasaray daha önce Manchester City'den Fernandinho'nun vatandaşı ve yakın arkadaşı Fernando'yu transfer etmişti. Futbolcu, son birkaç yıldır (2017) Galatasaray'ı daha yakından takip ediyor. 

Galatasaray taraftarları: Come To Galatasaray

Futbolcunun Galatasaray ile transfer görüşmesi yaptığı iddiası sarı-kırmızılı taraftarları harekete geçti. Taraftarlar, futbolcunun sosyal medya hesabından çağrı yaptı ve 'Come To Galatasaray' mesajları yağdırdı. Futbolcu ise bu yoğun ilgi karşısında bir hayali şaşırdı. 

Taffarel, Arda ve Falcao ile görüşüyor

Fernandinho, Taffarel, Arda Turan ve Radamel Falcao ile sık sık internet üzerinden görüşüyor. Futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

Fernandinho'nun sözleşmesi ne zaman bitecek?

Transfermarkt verilerine göre; Fernandinho'nun güncel piyasa değeri 8 milyon Euro. Fernandinho, ön libero, stoper ve sağ bek pozisyonlarında da oynayabiliyor. Futbolcu geçen sezon 41 maçta 3234 dakika süre aldı. 

Senin için hazırladığımız haberler