Galatasaray'da Fernando Muslera'nın Konyaspor Maçında Oynaması Bekleniyor

İsa Kethüda
28.02.2023 - 08:50 | Son Güncellenme: 28.02.2023 - 09:43

Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor'u yendiği maçta sakatlanan Fernando Muslera'nın ne zaman geri döneceği belli oldu. Detaylar.

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın Konyaspor Maçında Oynaması Bekleniyor

Galatasaray, Antalya’da depremzedeler yararına düzenlenen özel müsabakada Corendon Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Galatasaray’ın 4-2’lik üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada, sarı-kırmızılıların yeni transferi Nicolo Zaniolo 80. dakikada oyuna girdi ve bir de gol attı. Aslan'da Fernando Muslera'nın da ne zaman sahalara geri döneceği belli oldu. Detaylar.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Süper Lig'de 5 Şubat'ta oynadığı Trabzonspor karşılaşmasında sakatlanan Fernando Muslera'nın, ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmişti.

Muslera beklenenden çabuk iyileşiyor

Beklenenden çok daha çabuk bir şekilde çalışmalara başlayan Muslera için artık geri sayıma geçildi. Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, bir an önce eldivenlerini yeniden giymek istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yle görüşen Enner Valencia duygulandırdı
Habere Git

Sağlık ekibinin de durumunu yakından takip ettiği Uruguaylı file bekçisi için pozitif bir ihtimal ortaya çıkmış durumda.

Önce Okan oynayacak

Cim Bom'da Muslera'nın, 11 Mart'ta Kasımpaşa'yı konuk edeceği mücadelede riske edilmeyeceği ve Okan Kocuk'un kaleye geçeceği konuşuluyor. 

Konyaspor maçında oynaması yüksek

Tecrübeli oyuncunun, her anlamda daha da hazır hale gelmesi adına, 17 Mart'taki Konyaspor deplasmanında sahadaki yerini alma ihtimalinin daha yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

İlgini Çekebilir
VİDEO | Enes Ünal'ın müthiş golü Getafe'ye yetmedi!
Habere Git

Bu sezonki performansı

36 yaşındaki Uruguaylı kaleci bu sezon forma giydiği 22 maçta kalesinde 16 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler