Galatasaray'da Fernando Muslera'nın zorlu periyodu!

06.09.2021 - 14:57 | Son Güncellenme: 06.09.2021 - 15:14

Sezona standartlarının altında başlayan Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'yı Süper Lig ve milli takımda zorlu bir periyot bekliyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın zorlu periyodu!

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Transfer döneminin bitmesine çok kısa bir süre kalırken Galatasaray'da kadro planlaması çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda 12 Eylül'de oynanacak Trabzonspor maçı da düşünülmeye başlandı. Süper Lig'de son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasında iki puan kaybeden Cimbom, Karadeniz deplasmanında yeniden çıkış geçmeyi ve seri oluşturmayı hedefliyor.

Muslera üst üste zorlu maçlara çıkacak

Milli takımlara birçok futbolcu gönderen Galatasaray'da en yorucu yolculuğu geçirecek isimse kaleci Muslera. Uruguaylı futbolcu 10 Ekim, saat 01:30'da maça çıkacak. Galatasaray'ın Trabzonspor deplasmanında oynayacağı karşılaşma ise 12 Eylül 20:00'de başlayacak.

Fatih Terim ne demişti?

Daha önce yeni gelen yabancı kuralıyla ilgili değerlendirme yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera ve yerli kaleci konularıyla ilgili de "Bazen Muslera milli takımdan olağanüstü geç dönerse birtakım mecburi durumlar oluyor. 20 saat uçuyor. Kolay iş değil bunlar. Kalecilerimizi de zaman zaman kullanmayı düşünebiliriz. Bir sıkıntımız olmayacak, alternatifler artabilir yakında" demişti.

İrfan Can için nabız yoklanıyor

Galatasaray'da yerli kaleci konusunda son düzlükte bir hamle yapmayı planlarken, Göztepe kalecisi İrfan Can Eğribayat'la ilgili nabız yoklanıyor.

İzmir ekibinde forma giyen İrfan Can Eğribayat'ın kulübü ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar sürüyor. Genç eldiven daha önce Adanaspor forması da giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler