Victor Nelsson, Tottenham’ın Transfer Teklifini Kabul Etti!

Ali Bozkurt
26.05.2023 - 09:38 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 09:45

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Victor Nelsson, Premier Lig ekibi Tottenham’ın transfer teklifini kabul ettiği iddia edildi. Detaylar...

Victor Nelsson, Tottenham’ın Transfer Teklifini Kabul Etti!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken Ada'ya çıkarma yaptı. Cimbom, Tottenham'ın genç oyuncusu için transfer teklifi sunarken İngiliz ekibi, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u istediği iddia edildi. Detaylar...

Milliyet'te yer alan habere göre, Sarr için Tottenham'la görüşen Galatasaray, Victor Nelsson için de İngiliz ekibiyle masaya oturdu. Sarı-Kırmızılı kulübün geçen yaz 7 milyon euroya kadrosuna kattığı Victor Nelsson, İngiliz ekbinin formasını giymeye yakın olduğu iddia edildi.

Dev bonservis ödenecek

Galatasaray'ın yanı sıra 24 yaşındaki başarılı savunma oyuncusuyla görüşen Tottenham, Nelsson ile anlaşama sağladığı iddia edildi. İngiliz ekibi transferin gerçekleşmesi durumunda Galatasaray'a bonservis bedeli olarak 25 milyon euro serbest kalma maddesini ödeyeceği ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas "Galatasaray'ı yenip ligde rahatlamak istiyoruz"
Habere Git

Bondervis bedeli Galatasaray'ı ikna etti

Gelecek sezonun Şampiyonlar Ligi kadrosunu kurmaya devam eden Galatasaray, Victor Nelsson ile yola devam etmek istiyor. Sezon başında takımda tutan Cim Bom, genç oyuncuyu bu senede takımda tutmak istiyordu. İddialara göre, Sarı-Kırmızılı ekip, Nelsson'a gelen yüksek bonservis teklifine ikna oldu ve genç oyuncunun gidişine izin verecek.

Nelsson'un yerine Icardi ve Rashica

Galatasaray, Nelsson'un satışından gelmesi beklenen 25 milyon euroyu, başta Icardi ve Rashica’nın bonservisleri için kullanacak. Sarı-Kırmızılılar iki oyuncunun bonservisini almak için Nelsson'un transferine onay veriyor.

Galatasaray genç yıldızı istedi

Cim Bom rotayı İngiltere'nin bir başka büyük takımına kırdı. Galatasaray, Tottenham'ın 20 yaşındaki ön liberosu Pape Matar Sarr'ı gündemine aldı. Üstelik Sarı-Kırmızılılar'ın, Senegalli oyuncu için Tottenham'la ilk görüşmeyi yaptığı da kaydedildi. Cim Bom, Nelsson görüşmesi yanı sıra Sarr'ı kadroya katmak için görüşmelerini sürdüyor.

Senin için hazırladığımız haberler