Galatasaray'dan Evander Açıklaması | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
04.09.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 04.09.2022 - 14:26

Galatasaray haberleri. Galatasaray'da bir yönetici, Evander hakkında "Mertens'i adık, Evander'i nerede oynatacağız, kesinlikle yok" dedi. Detaylar...

Galatasaray'dan Evander Açıklaması | Transfer Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Transferde artık son günlerin içerisindeyiz. Galatasaraylılar günlerdir Mauro Icardi'nin açıklanmasını bekliyor. Biz de birkaç gün önce kısa süre içerisinde açıklanacağını yazmıştık. Dün hem bu konuyu hem de aylardır gündemde olan Evander meselesini sormak için sarı-kırmızılı bir yöneticiyle görüştüm. 

"Evander'i nerede oynatacağız, kesinlikle yok"

"Icardi'nin tatilinin bitmesini bekliyoruz" cevabını alırken Evander konusunda ise "Nerede oynatacağız" yanıtını buldum. Konuştuğum yönetici "Zaten 10 numaraya Mertens'i adık, Evander'i nerede oynatacağız, kesinlikle yok" denildi. Bir yandan da Danimarka'ya Galatasaray'ın son teklifini yönelttiğine yönelik bilgiler de geliyor. O transfer süreci bir hayli karışık durumda. Yöneticiler bazen transfer süreci zarar görmesin diye pembe yalanlar söylemek durumunda kalabilir ama kullandığı dil çok net gibi geldi bana açıkçası. 

Gaziantep maçı çok kritik

Okan Hoca'nın üzerinde kısa sürede baskı oluştu. Doğru bulmuyorum. Gaziantep FK ile oynanacak karşılaşma bana kalırsa Okan Hoca'nın geleceği açısından kritik bir önem taşıyor. Ligin iddialı takımlarından Gaziantep karşısında alınacak net bir galibiyet Buruk'un üzerindeki gri bulutları silecektir aksi halde baskı ciddi oranda artar.

Terim belgeseli neden rahatsız etti sizi?

Fatih Hoca'yı seversiniz sevmezsiniz, ama dünyaca ünlü bir platform tarafından çekilen belgeselinden neden rahatsız olursunuz gerçekten anlamak mümkün değil. 

İlgini Çekebilir
Başkan duyurdu: "Galatasaray, Icardi'yi bugün açıklayacak"
Habere Git

Bu kadar tepkiliysen zaten o adamla ilgili merak ettiğin de çok şey vardır. Sırf bu sebepten bile rahatsız olmamalısın... Bu arada Fatih Terim'in bugün doğum günü. Kendisinin bir defa da buradan doğum gününü kutlar, nice sağlıklı yıllar dilerim.

İlgini Çekebilir
Fırtına'dan yıldız oyuncu için 7 milyon Euro'luk teklif
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler