Galatasaray'da flaş gelişme! İlk transfer tamam!

05.04.2019 - 08:40 | Son Güncellenme: 05.04.2019 - 11:40

Galatasaray'da flaş gelişme! İlk transfer tamam!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. İddiaya göre; Galatasaray, Fulham’da oynayan Ryan Babel ile transfer konusunda anlaşmaya vardı.

Fatih Terim, Ryan Babel'i istedi

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın Fulham'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Fatih Terim’in kadrosunda görmek istediği Ryan Babel’le yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.

Babel'in sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Devre arasında Beşiktaş’tan Fulham’a kiralanan 32 yaşındaki kanat oyuncusunun, her iki kulüple olan mukavelesi de sezon sonunda bitiyor

Ryan Babel ile 2.5 milyon Euro karşılığında söz kesildi

Mevcut yönetimin yaşadığı sancılı sürece rağmen yeni sezon planlamasını şimdiden yapan Sarı-Kırmızılılar’ın, aynı zamanda Donk’un temsil hakkını elinde bulunduran menajerler aracılığıyla yapılan görüşmede, yıllık 2.5 milyon Euro’ya söz kestiği ileri sürüldü.

Babel'den 3 gol 3 asist

Babel, bir alt lige düşmek için artık geri sayıma geçen Fulham’da, 3 gol 3 asistlik performans sergilemeyi başardı.

Babel, Beşiktaş'ın da gündemine geldi

Beşiktaş'ın da Babel'i yeniden kadroda görmek istediği öne sürülmüş, ancak bazı yöneticilerin Hollandalı oyuncunun kadroya geri dönmesine soğuk baktığı ifade edilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler