Galatasaray'da flaş Rezan Epözdemir kararı!

21.12.2021 - 08:48 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 14:01

Galatasaray'da olaylı bir şekilde yönetim kurulundan çıkan Rezan Epözdemir hakkında flaş bir karar alındı.

Galatasaray'da flaş Rezan Epözdemir kararı!

Galatasaray Yönetim Kurulu, olaylı şekilde görevinden ayrılan eski başkan vekilinin, yönetim alanlarına girmemesi için tüm güvenlikçileri uyardı.

Statta locası dışında başka bir alana giremeyecek

Sabah'ın haberine göre; Başkan Burak Elmas ve yönetim, yapılan toplantıda eski yönetici Rezan Epözdemir'in kendisine ait olan Aslantepe Nef Stadı'ndaki loca dışında bir alana girmemesi için tüm güvenlik birimlerine bilgi verildi. 

Epözdemir'in, 'Yönetimden ayrılmadım' açıklaması sonrasında kulüp yerine yedek üyelerin alındığını açıklamıştı. Epözdemir, yönetim kurulu üyesi olduğu iddiası ile kulüp, yönetim birimlerine girmek istemesi halinde güvenlik görevlilerince engellenecek. Bu karar sonrasında Epözdemir'in nasıl bir tutum izleyeceği de merak konusu.

Yollar neden ayrılmıştı?

Galatasaray'ın haklarının yeterince savunulmadığı gerekçesi ile tüm görevlerinden istifa eden Rezan Epözdemir, sonrasında "Sadece Sportif AŞ'den ayrıldım. Yönetim Kurulu'ndan istifa etmedim" dese de Başkan Burak Elmas ve yönetim, Rezan Epözdemir'in göreve veda ettiğini açıklayıp yedek üyeleri göreve getirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler