Galatasaray Marc Gonzalo'nun Görevine Son Verdi! Beşiktaş Ve Fenerbahçe Detayı

Salim Manav
13.01.2022 - 15:11 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 15:26

Galatasaray'da Mert Çetin'in istifasının ardından tercümanlık görevi için anlaşma sağlanan Marc Gonzalo'nun görevine son verildi. İşte Fenerbahçe ve Beşiktaş detayı...

Galatasaray Marc Gonzalo'nun Görevine Son Verdi! Beşiktaş Ve Fenerbahçe Detayı

AJANSSPOR HABER-

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'le yolların ayrılmasının ardından Florya'da birçok isim istifa dilekçesini sundu. 

Terim'in sürpriz ayrılığı sonrasında tercüman Mert Çetin de istifa etti. 

Sarı-kırmızılı yetkililerin Mert Çetin'in ayrılığı sonrasında Kasımpaşa'da görev alan Marc Gonzalo ile anlaştığı ortaya çıktı.

Marc Gonzalo gündem oldu!

Cimbom'un dünkü antrenmanında yeni teknik direktör Domenec Torrent’in yanında gözüken tercüman Marc Gonzalo olay oldu.

Tercümanın Galatasaray aleyhinde sosyal medya paylaşımları ve Beşiktaşlı olduğunu söylemesi tepki çekerken, Gonzalo’nun resmi olarak işe başlamadığı, Katalanca bildiği için 2 günlüğüne yardıma geldiği öğrenildi.

Tepkilerden sonra bileti kesildi!

Ancak tepki çeken paylaşımlardan sonra Gonzalo’nun Florya ile ilişiğinin hemen kesilmesine karar verildi. Akşam asıl tercüman Florya'ya gelecek.

Marc Gonzalo bir zamanlar Mehmet Ali Erbil'in katıldığı şov programına konuk olduğu videonun ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe reklamında oynadı

Gonzalo, bir dönem Fenerbahçe'nin taraftar kart reklamında da oynamıştı.

İşte o görüntüler;

"Malum takım ona şans vermedi"

Marc Gonzalo, 2019 yılında yaptığı paylaşımda Galatasaray'ı eleştirmişti. Bir dönem Sarı-Kırmızılı takımda forma giyen Carrusca'nın Galatasaray'da yeterli forma şansı giymediğini savunmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler