Galatasaray'da golcü için son 3 aday!

31.08.2018 - 11:32 | Son Güncellenme: 31.08.2018 - 08:32

Galatasaray, Gomis’in boşluğunu bir türlü dolduramadı. Sarı-kırmızılıların görüştüğü Okaka, Diouf ve Bony’den birinin bugün transferinin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bafetimbi Gomis’in gidişi sonrasında acil olarak golcü arayışına giren ancak transferi bir türlü gerçekleştiremeyen Galatasaray’ın işi son güne kaldı.

Birçok isimle görüşmede bulunan bir kısmıyla kulübünden dolayı uzlaşamayan, birkaçıyla da anlaşamayan Galatasaray’ın, Watford’dan Okaka, Stoke City’den Diouf ve Swansea City’den Bony’den biriyle anlaşması bekleniyor. Kamerunlu futbolcu Aboubakar ile anlaşmasına karşın Portekiz kulübünü ikna edemeyen Cim-Bom, Portekiz kulübüyle eşleşince artık hiç şansı kalmadı.

İngiltere’de goal.com sitesi de Galatasaray’ın Bony için girişimin olduğunu özel haber olarak verdi. Fildişi Sahilli forvet konusunda Swansea’nin satma konusunda istekli olduğu, Galatasaray’ın da teklife hazır olduğu belirtildi. 1.5-2 milyon pound civarı bir teklifle transferin bitme ihtimali olduğu kaydedildi. Geçen sezon 15 maçta 2 gol atan 29 yaşındaki forvet konusunda sıcak gelişmelerin yaşanacağı ifade edildi. (Milliyet)

Senin için hazırladığımız haberler