Galatasaray'da gözler Abdülkerim Bardakcı'da! Sahalara döneceği tarih...

12.02.2024 - 09:21 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 09:28

Süper Lig devi Galatasaray'da Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Abdülkerim Bardakcı'nın ne zaman sahalara döneceği merak konusu oldu. Detaylar...

Galatasaray'da gözler Abdülkerim Bardakcı'da! Sahalara döneceği tarih...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray’ın Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı maçta sakatlanan Abdülkerim Bardakcı, 4 hafta sahalardan uzak kalmıştı. Yıldız oyuncunun ne zaman sahalara döneceği ise belli oldu. 

Galatasaray, Prag maçına yetiştirmeyi amaçlıyor

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray'da sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı için yoğun bir seferberlik var. Sarı-Kırmızılı ekibin sağlık heyeti, başarılı stoperi UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sparta Prag maçına yetiştirmeyi amaçlıyor.

Okan Buruk sinyali vermişti

Başakşehir maçı sonrası Okan Buruk, sakatlığı bulunan milli stoperin Sparta Prag maçına yetişip yetişmeyeceği yönünde gelen sorunun ardından, “Yetişir mi bilmiyorum. Maç kadrosunda belki olur” cevabını vermişti.

Nelsson'da sakatlandı

Başakşehir'i kendi sahasında 2-0 mağlup eden Sarı-Kırmızılılar’da savunma oyuncusu Victor Nelsson sakatlığından dolayı oyuna devam edememişti. Oyunda bir süre kalan ve kendini deneyen Nelsson, daha sonra oyuna devam edemedi ve çıkmak zorunda kaldı. Yıldız ismin son durumu bugün belli olacak.

Senin için hazırladığımız haberler