Galatasaray’da Hamamcıoğlu’ndan Çelebi’ye cevap!

03.06.2021 - 00:41 | Son Güncellenme: 03.06.2021 - 01:41

Galatasaray Başkan adayları arasında seçim öncesi polemik artıyor. Işın Çelebi’nin, Eşref Hamamcıoğlu’na yönelik söylemlerine, Hamamcıoğlu’ndan yanıt geldi.

Galatasaray’da Hamamcıoğlu’ndan Çelebi’ye cevap!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR ÖZEL

Galatasaray’da yaklaşan olağan genel kurula doğru başkan adayları arasında karşılıklı diyaloglar yaşanıyor. Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu, 2 Haziran’ın erken saatlerinde tüm başkan adaylarına ortak yayın çağrısı yapmıştı. 

Işın Çelebi eleştirmişti

Akşam saatlerinde ise bir yayına katılan Işın Çelebi bu konuyu eleştiri getirip, "Eşref Hamamcıoğlu'nun bugün kendi organize ediyormuş gibi diğer adayları davet ettiği yayın zaten Cemiyet Başkanı Fidel Berber tarafından teklif edilen ve bizim de katılım sağlayacağımız bir yayındı” ifadelerini kullandı.

Hamamcıoğlu: GS TV üstlenmeyince...

Eşref Hamamcıoğlu da Işın Çelebi’nin sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade edip, “Önerimi GS TV üstlenmeyince, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber devreye girdi. Organizasyona Burak Elmas, Metin Öztürk ve Işın Çelebi de katılmayı kabul etti” dedi.

Galatasaray'da 6 adaylı seçim

Tarihinin en çekişmeli seçimlerinden birine hazırlanan Galatasaray'da Eşref Hamamcıoğlu ve Işın Çelebi'nin yanı sıra Burak Elmas, Metin Öztürk, İbrahim Özdemir ve Yiğit Şardan başkanlığa aday olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler